Estrada

“IZGUBILA SAM BLIZANCE…” – Folkerka godinama krije VELIKU TAJNU: “I sada plačem kada se sjetim, to mi je najveća rana”

“Cijelog života sam željela da imam dijete!”

Milena Plavšić - Screenshot

Popularna folkerka iza sebe ima uspješnu karijeru i veliki broj hitova, a o svojim bolima je rijetko kad javno govorila.

Malo ko zna da osmijeh koji joj stalno krasi lice prikriva veliku tugu.

Milena Plavšić je svojevremeno priznala da joj je jako teško što se nije ostvarila u ulozi majke, pa je otkrila dugo čuvanu tajnu, da je izgubila blizance.

To je moja najveća rana. Dok sam gledala “Velikog brata” stalno sam plakala pronalazeći se u priči Lepe Lukić. Bog ne da sve. Imala sam dvije vanmaterične trudnoće, a u braku sa Duletom izgubila sam blizance. Evo, i sada plačem kada se toga sjetim. Tiješim se mišlju da je Bog imao dobar razlog da mi nije dao djecu. Što kaže naš narod, bolje željeti, nego žaliti. Ako je trebalo da imam dijete, pa da ga žalim kao neke moje kolege, bolje je što ga nemam jer ne bih mogla da živim sa tim – rekla je pjevačica medijima i dodala:

– Cijelog života sam željela da imam dijete, a Bog mi je tu ljepotu uskratio. Mnogo sam patila zbog toga, pokušavala, a onda se pomirila sa sudbinom. Bog nikad ne daje sve.

Inače, Milena je dva puta je dobila Estradnu nagradu Srbije, 1986. i 2019. godine, kada je i dobila status istaknutog umjetnika u estradno-muzičkoj umjetnosti. Veliki broj svojih pjesama je sama napisala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh