Estrada

NAKON PREKIDA, SHA SINOĆ OBJAVIO TARIN VIDEO NA INSTAGRAMU: Sad je sve jasno, POGLEDAJTE SLIKU KOJA JE SINOĆ SVE IZNENADILA

Bivši zadrugari Nenad Aleksić Ša i Tara Simov sve su bliži pomirenju, saznaje „Blic“.

Tara i Sha - Screenshot

Naime, u javnosti se danima piše o njihovom raskidu, tačnije o tome da je Tara ostavila Nenada. Razlog za sada još uvijek nije poznat, ali njih dvoje nakon svega, po svemu sudeći, planiraju da obnove odnos.

– Još uvijek nisu sigurni da li žele da budu zajedno, ali sve naginje ka tome. Svjesni su da su mnogo gore stvari prebrodili unutar rijalitija i sada je pitanje da li će veza opstati u spoljnom svijetu. Do raskida jeste došlo, ali izgleda da uskoro dolazi do pomirenja – tvrdi izvor blizak paru za „Blic“.

Tome u prilog ide u video koji je sinoć prvo Tara objavila na svom profilu, a zatim i Sha, a na kojem se vidi kako je par ponovo skupa.

Sha i Tara – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh