Estrada

Hana Hadžiavdagić priredila spektakularno vjenčanje za desetu godišnjicu braka

Jedna od najpoznatijih influenserki u Bosni i Hercegovini i šire Hana Hadžiavdagić-Tabaković i njen suprug prije nekoliko dana priredili su vjenčanje za desetu godišnjicu braka.

Hana Hadžiavdagić - Instagram

Hana je nakon deset godina rekla “da” drugi put istom muškarcu – Tariku Tabakoviću.

“Naših 10 godina, naše vjenčanje koje nikada nismo imali, naša obnova zavjeta ispred najbližih prijatelja koji su obilježili naše zajedničke godine jer oni su više od prijatelja… oni su naša obitelj i sreća”, navela je.

S obzirom na to da je Hana influenserka te da svakodnevno objavljuje fotografije na svom Instagramu, tako se i ovaj put fanovima pohvalila fotografijama s vjenčanja, ali i videom spektakularnog vatrometa. Naime, par je na vjenčanju priredio veličanstven vatromet koji je trajao 10 minuta u čast godinama koje su proveli zajedno.
Hadžiavdagić-Tabaković se na društvenim mrežama zahvalila cijeloj ekipi koja je pomogla u realizaciji događaja.

“Veliko i posebno hvala cijeloj ekipi divnih ljudi na realizaciji ove lude ideje”, navela je.

Influenserka je na dan vjenčanja nosila kreaciju Modnog Studija Iv Ice iz Beograda.

Hana Hadžiavdagić-Tabaković i Tarik Tabaković vjenčali su se u julu 2011. godine, a u sretnom braku su već deset godina. Par živi u Zagrebu, a često borave i u Haninom rodnom gradu Sarajevu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh