Estrada

JAPANSKA DIJETA MILICE PAVLOVIĆ: Pjevačica smršala 10 kilograma, evo šta je jela svaki dan

Milica Pavlović pleni figurom a mnogima nije uopšte jasno zašto je ona uopšte morala na dijetu. Međutim, činjenica je da je posljednjih mjeseci više bila manekenka nego pjevačica, s obzirom na sva ograničenja koja je nametnula borba protiv epidemije korona virusa.

Milica Pavlović - Instagram

Ako je suditi po njenom Instagram profilu, Milica je postigla i manekensku liniju a kaže da je to zahvaljujući japanskoj dijeti. Nju su joj preporučili prijatelji, detalje je našla na Internetu ali se ipak, prije projmene ishrane, konsultovala sa ljekarima.

To i vama savjetujemo, jer svaka nagla redukcija kalorija može da izazove potres u organizmu. U Miličinoj dijeti, kako je ispričala za Story, za doručak se jedu čak tri banane, a uz njih se smije piti samo voda ili eventualno, čaša nemasnog mlijeka. prenosi novi

Za ručak, imate izbor između dinstanog povrća sa junećim mesom, riblje čorbe ili integralne tjestenine sa paradajz sosom, dok je za ručak grilovana ćuretina ili riba. Samo dvije salate su u meniju – ili zelena ili kupus salata, a njih možete jesti uz bilo koji obrok, prenosi “Lepa i Srećna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh