Estrada

Ivana Selakov otkrila kako je smršala 13 kilograma: Ovo je trik pomoću kojeg je izbacila masnoću iz organizma, evo šta trebate popiti

Ivana Selakov - Instagram

Pjevačica Ivana Selekov ne krije da je uvijek mučila muku sa viškom kilograma, a tokom trudnoće ugojila se 13 kilograma. Pjevačica je otkrila i kako je uspjela da dovede liniju u red i toliko da smrša.

– U trudnoći sam se ugojila 13 kilograma, ali nije to strašno. Znam da ima dosta žena koje se i više ugoje. Nisam pazila na ishranu jer mi je bilo bitno samo da moje dijete bude zdravo. Dugo nisam mogla da dobijem dijete, tako da kada sam ostala u drugom stanju, sebi sam dovolila da jedem sve što želim – rekla je pevačica za “Informer“.

Pjevačica dodaje da je uspjela da smrša zahvaljujući čuvenoj mesnoj dijeti.

– Skinula sam brzo kilažu kada sam postala majka. Zahvaljujući proteinskoj dijeti, gdje se uglavnom jede samo meso i povrće, skinula sam sve suvišne kilograme. Hljeb ne jedem uopšte, kao ni tijesto, krompir, grašak, slatkiše… Ma sve što mi je omiljeno mi je i zabranjeno. Ponekad pojedem neko voće, ali uglavnom samo pijem limunadu – ispričala je pjevačica za koja je ponovo uspjela da se ugoji, te je sada opet na istom režimu ishrane.

– Tokom korone sam se užasno ugojila. Nisam se kretala i od nervoze sam samo jela. Pridržavam se proteinske dijete i počinjem polako da gubim kilograme. Imam dosta i nastupa, zakazan mi je cijeli jul i avgust, pa se dosta krećem i mršavim – kaže pjevačica, koja priznaje da od teretane bježi ‘ko đavo od krsta’.

– Mrzim da vježbam i samo dva puta sam u životu ušla u teretanu. Ja sam onaj tip osobe koja je vječito na poštedi. Ne podnosim teretanu, ne volim da trčim, ma ništa od toga me ne zanima. Lakše mi je da promenim ishranu i pokazalo se da tako mogu da smršam.

Ovo je jelovnik Ivane Selakov

  • Doručak: Ćureća prsa sa salatom bez hljeba
  • Ručak: Piletina ili bilo koje drugo meso i salata
  • Večera: Neka riba, uglavnom, pastrmka ili orada
  • Trik savjet: Pijte neograničene količine limunade i obične vode. To je najbolje za izbacivanje masnoće iz organizma.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh