Estrada

“ZA 10 DANA VELIKO IZNENAĐENJE”, TARA I ŠA OBRADOVALI FANOVE: Ovo mnogi nisu očekivali tako brzo, NENAD VEĆ NAJAVIO

Reper Nenad Aleksić Ša i zadrugarka Tara Simov su se pomirili u studiju za vrijeme superfinala “Zadruge 4” kada je ona sišla iz publike i poljubila ga.

Tara i Sha - Screenshot

Potom su nastavili svoju vezu i van “Zadruge”, a kako se reper razveo tokom trajanja rijalitija, sada su odlučili da iznajme zajednički stan i svojoj vezi daju budućnost.

Oni su nedavno objavili snimak “nove bebe”, automobila marke “mercedes” koji su pazarili, a potom se danas Tara pohvalila novim poklonom od svog dečka – skupocjenim telefonom marke Epl.

To nije sve. Ša za svoju dragu sprema još nešto, a to je pjesma.

Njih dvoje izbacuju duet, što su danas i najavili u emisiji na IDJ televiziji.

– Izbacujemo zajedničku pjesmu, izlazi za najviše deset dana. Prvo zajedno, pa jedna meni solo i jedna njoj. Tu sam i dalje, za sve hejtere koji su mislili da neću snimati nakon rijalitija i da me neće biti – izjavio je Nenad.

Šta nam to spremaju, ostaje da vidimo za manje od dvije sedmice, piše “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh