Estrada

OGLASILA SE VJERENICA SLOBE RADANOVIĆA: Evo šta mu je pronašla u TELEFONU i iznenadila javnost!

Popularni pjevač Slobodan Radanović promovisao je svoj prvi album, a na događaju našle su se i njegova vjerenica Jelena Đuričanin i majka Draginja Radanović.

Sloba Radanović i Jelena Đuričanin - Kurir.rs

Ponosne majka i vjerenica nisu štedile riječi hvale za popularnog pjevača, a vjerenica Jelena posebno je šokirala javnost kada je progovorila o tome da li joj je Sloba dao povoda da sumnja u njega i bude ljubomorna.

– Ima toliko lijepih djevojaka u Slobinim spotovima i to u svakom i čak sam se i ja borila da budu što ljepše. On mi ne daje nikakav povod da budem ljubomorna, nikada nisam imala povoda da sumnjam u njega – kaže Jelena i dodaje:

– Nikada nisam pronašla nijednu sumnjivu poruku u njegovom telefonu, nisam čak ni pomislila da se dopisuje sa nekim. Nikada mu nisam uhvatila ni pogled pogrešan – rekla je Jelena i izjavom špokirala sve, budući da je Sloba poznat kao veoma poželjan muškarac na estradi, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh