Estrada

Maja Berović uzdrmala sve novim spotom: Pjevačica napravila opštu pometnju duetskom pjesmom!

Muzička zvezda Maja Berović objavila je novu duetsku pjesmu i spot “Ram pam pam” koju je uradila u saradnji sa dvojcem “Caneras”.
Saradnja Maje i Canerasa dogodila se za vrijeme snimanja njenog posljednjeg albuma “Intime”, ali su odlučili da naprave zajednički duet. Maja je nekoliko dana poslije svog rođendan željela da obraduje svoju publiku novim ljetnjim hitom, a numera je poslije samo nekoliko sati ušla u trening slušanosti. Interesantno je da “Caneras” osim pesme stoji i kao produkcija koja je radila na realizaciji spota.


– Posljednjih dana stižu reakcije sa svih strana da im se pjesma sviđa i da je ovo nešto što do sada nisam radila. Sa nestrpljenjem isčekujem momenat da izađem na scenu i poslije dugo vremena zajedno sa publikom u glas pjevam sve one pjesme koje nismo stigli zajedno da otpjevamo zbog pandemije – izjavila je Maja ovim povodom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh