Estrada

Marija obukla kupaći i uživala u bazenu, Mahir je snimao: Prizor koji je iznenadio mnoge, s njima Džejla, Krstinja, Amel Ćurić ..

Mariju Šerifović čeka ljeto puno obaveza.

Iako je posljednja sezona muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda” nedavno okončana, pjevačicu čeka turneja sa pobjednikom i ostatkom ekipe, te se tako i dalje često nalazi sa njima.

Tokom jednog od takvih sastanaka, Mahir Mulalić, ovogodišnji pobjednik, zabilježio je kamerom svog telefona mentorku tokom opuštanja u bazenu.

– Šeki u banji nakon “Zvezda Granda” – našalio se pjevač, na šta mu je Marija uzvratila osmijehom i mahanjem.

Ranije je Marija objavila fotografije Krstinje Todorović u bazenu, a s njima su u društvu danas bili i Aml Ćurić, Džejla Ramović.. A večeras će se održati u Gračanici pobjednički koncert Mahira Mulalića, ovogdišnjeg pobjednika Zvezda Granda.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh