Estrada

Nikada im to neće oprostiti! Princ Charles doživio nervni slom, psihičko stanje mu narušeno – ovo je razlog?

Nema kraja turbulencijama u kraljevskoj porodici.

Princ Charles - Hina

Princ Čarls je navodno doživeo nervni slom, a razlog su princ Hari i Megan Markl.

Kako piše “National Enquirer”, 72-godišnji prijestolonasljednik na sve načine pokušava da zadrži osmijeh na licu i u javnosti ne pokaže koliko mu je teško.

Navodno, na njegovo mentalno zdravlje su veliki uticaj imali postupci “odbjeglog para”.

Princ Harry i Meghan Markle – Screenshot/YouTube

Pritisak je bio veliki, pa je tako izvor za spomenuti magazin ispričao kako je princu od Velsa nedavno dijagnostifikovana i depresija.

– Jednostavno više nije mogao da se nosi sa brutalnim napadima i mržnjom koju su Hari i Megan širili posljednjih mjeseci. Indirektno su ga optužili da je čudovište i okrivili i njegovu majku, kraljicu Elizabetu II. Čarls im to nikad neće oprostiti – ispričao je izvor i dodao da je njegova supruga Kamila, odmah konsultovala ljekare kako se njegovo stanje ne bi pogoršalo.

“National Enquirer” navodi i kako je Čarls sada u procesu liječenja i uči kako da se nosi da bijesom koji se nakupio i emocijama pa je zbog navedenog, između ostalog, propustio i susret sa mlađim sinom koji je proveo u domovini sedam dana uoči otkivanja spomenika u čast tragično preminuloj majci, princezi Dajani, prenosi “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh