Estrada

ŽELJKO SAMARDŽIĆ U ŠOKU ZBOG SMRTI BIVŠEG MOMKA SVOJE KĆERKE: “Iznenadio sam se kada sam čuo”

Muzičar Igor Garnier preminuo je iznenada sinoć, u 31. godini života.

Željko Samardžić - Glossy

Igor Garnier, koji je godinama živeo i radio u Americi, preminuo je, kako saznajemo, u teretani, tokom treninga.

Tragedija se dogodila u Vašingtonu, a brojni prijatelji i saradnici srpskog muzičara opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

Prema nezvaničnim informacijama, mladom umjetniku je najvjerovatnije stalo srce.

Igor je bio više od sedam godina u vezi s Minjom, kćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pjesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom sportu za pjesmu “Budući moj”.

– Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i njegove porodice. Od kada je otišao u Ameriku nismo imali kontakt i ta tužna vijest me iznenadila. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši, pamtiću ga kao jednog divnog momka i odličnog muzičara – rekao je Željko za “Kurir“.

Igor je posljednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike – Erika Prica. On je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima. Prije 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vrijeme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i deo života. Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je “Milka Canić”, obrada numere “Barbra Streisand” popularnog sastava Dak sos.

– “Milka Canić” je svakako obilježila početak moje ozbiljnije di-džej karijere, jer sam poslije toga počeo da izbacujem svoje autorske stvari, a pošto je “Milka” postala opšti hit, svi su htjeli da čuju šta sam ja to još radio, i tako su ostale pjesme počele da se slušaju – izjavio je ranije Igor.

Njegovi muzički spotovi emituju se na regionalnim i međunarodnim televizijskim stanicama, a takođe i na kanalu MTV. Održao je muzičku turneju širom Srbije, nastupao sa Antonijom Klamaranom i Tomom Novijem, a kasnije i sa muzičarem Fetboj Slimom u Beogradskoj areni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh