Estrada

Pročitala sam da je Marina rekla da sam njena kopija! Oglasila se nova djevojka Darka Lazića: Evo šta je poručila Marini

– Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam ljepša od Marine – bez dlake na jeziku kaže anonimna pjevačica.

Darko i Marina - Screenshot

Barbara Bobak (23) oglasila se za Informer.rs i prvi put progovorila o vezi sa Darkom Lazićem.

– Nisam još upoznala Darkovu mamu, ali brata jesam. Čula sam da je Branka rekla da sam ljepša od Marine – bez dlake na jeziku kaže anonimna pjevačica.

Ona je ovom izjavom očigledno željela da zapuši usta Lazićevoj bivšoj zato što je javno izjavila da je Darko izabrao djevojku koja liči na nju.

– Pročitala sam da je Marina rekla da sam ja njena kopija. Mene to ne zanima, to su za mene dječje bolesti. Ako želi bilo šta od mene, ako ima neki problem, može vrlo lako da dođe do mog broja i da me pozove. Ja zaista ne želim da se prepucavam sa njom preko novina. Nije lijepo, a nije ni damski. Priča se da mi ona prijeti, ali ja moram iskreno da kažem da se meni lično nije obratila, jer se mi ni ne poznajemo. Djevojka me ne zanima, a svako prepucavanje preko medija sa njom mi je klinački.

Pjevačicu i Lazića spojio je posao prije više od dva mjeseca i od tada se ne razdvajaju. Svakodnevno su zajedno, putuju i nastupaju.

– Od 1. maja se poznajemo. Bili smo zajedno na jednoj proslavi, ja sam zapjevala i od te večeri se ne razdvajamo. Počeli smo i da sarađujemo, tako da sada pjevam sa njim na nastupima. Evo baš smo prije nekoliko dana bili zajedno i u Švajcarskoj. Radili smo jednu privatnu proslavu. Lijepo smo se proveli, a našli smo vremena i da uživamo. Ne živimo zajedno, ali dosta vremena provodimo zajedno.

Upoznali smo se 1. maja, a sada smo počeli i da sarađujemo, tako da sada pjevam sa njim na nastupima

Barbara nije željela da otkriva više detalja o njihovom odnosu zato što želi da izbjegne skandale sa njegovom bivšom vjerenicom.

– Ne bih željela da pričam detaljno šta se dešava među nama, jer ne mogu da se borim sa vjetrenjačama. Uostalom, to je naša privatna stvar, piše “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh