Estrada

Mladoženja UMRO NEKOLIKO MINUTA PRIJE VJENČANJA: Mlada krenula ka budućem mužu kako bi ispunili svoj san, on se u tom trenutku SRUŠIO

Porodica je očajnički pokušavala da mu spasi život.

Brak - Congerdesign/pixabay.com

Nevjesta je ostala slomljenog srca nakon što je njen budući suprug umro pred oltarom samo nekoliko minuta prije nego što su trebali da se vjenčaju.

Tata jedanaestoro djece Pol Vajn iz Škotske srušio se tokom vjenčanja dok je njegova porodica očajnički pokušavala da mu spasi život.

Neizliječivo bolesni 57-godišnjak spremao se da ispuni svoj san, da se oženi sa svojom partnerkom Alison Vajn s kojom je u vezi 21 godinu. Ona je već hodala ka oltaru u gradskoj kući Saltkoats sa njihovim sinom kada se dogodila tragedija, izvještava “Eršir lajv”.

Slomljena 38-godišnja vjerenica opisala je svog partnera i oca petoro njihove djece kao “fantastičnog tatu” u srdačnoj počasti nakon njegove iznenadne smrti.

Ljekari su Polu rekli da ima rak osam dana pijre nego što je umro, zbog čega je par odlučio da se što prije vjenča. Doktori su Polu prenijeli strašnu vijest da ima rak pankreasa i da se bolest proširila na jetru i pluća. Dali su mu između šest sedmica i dva mjeseca života.

Par je želio svadbu u želji da bude vezan u kratkom vremenu koje im je ostalo zajedno, ali njihova konačna želja nije ispunjena.

Alison – koja je promijenila prezime prije nekoliko godina – rekla je da je zbog tragičnog događaja porodica očajna.

– Da sam znala da nemamo mnogo vremena, pokušala bih da ugovorim vjenčanje za početak sedmice. Pol zapravo nikada nije imao nikakav tretman – rekla je potresena Alison, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh