Estrada

KANCER ME JE UNIŠTIO: Marija Kulić progovorila nakon TERAPIJA, evo kako se osjeća!

Marija Kulić otvorila dušu nakon terapija.

Marija Kulić - Screenshot

Marija Kulić prvi put je ispričala kako se osjeća nakon što je krenula na hemioterapije. Bivša učesnica “Zadruge” i majka aktuelne zadrugarke Miljane Kulić prije nekoliko mjeseci napustila je imanje u Šimanovcima iz zdravstvenih razloga, nakon čega je otkrila da ima kancer. Ona je riješila da progovori o tome kako se trenutno osjeća, te ističe da je potpuno iscrpljena poslije druge hemioterapije.

– Bila sam na zračenju, sada se odmaram. Poslije hemioterapija mi bude baš loše. Mučnine, nemam energije, imunitet jako oslabi. Do sada sam imala 22 zračenja, ostalo mi je još osam, kao i jedna hemioterapija. Dvije sam primila, njih dobijam na tri sedmice – istakla je Kulićeva na samom početku svoje, nimalo lake, priče, a zatim se osvrnula na to kako je saznala da boluje od karcinoma, te pomenula i stanje supruga Siniše, koji se takođe bori sa opakom bolešću.

Marija: Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Slabo jedem, mnogo sam smršala
– Nisam imala nikakve simptome. Otišla sam kod ljekara jer mi se pojavila žlijezda ispod uha. Kada su pogledali, imali su šta i da vide. Imala sam karcinom krajnika, a metastaza je bila na limfnoj žlijezdi ispod uha. Prvo smo izvadili žlijezde, pa krajnik pošto je pustio metastaze. Zbog zračenja nemam čulo ukusa. Sad slabo jedem, mnogo sam smršala. Siniša gura dobro, on ima samo zračenja. Sve nas je u isto vrijeme uhvatilo, ali guramo. Imamo djecu i unuče, za koje se borimo – iskrena je bila Kulićka.

Uprkos teškoj borbi s karcinom, Marija se nedavno pojavila na “Karaoke obračunu” kao član žirija i tako je pokazala da je jaka i nesalomiva, piše “Republika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh