Estrada

ISAK ŠABANOVIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM: “Nijednog trenutka nisam vjerovao da ću da pobjedim u Zvezdama Granda”

Isak Šabanović je, do posljednjeg trenutka, bio favorit za pobjedu u Zvezdama Granda, pa je njegova najnovija izjava zaista šok za sve!

Isak Šabanović - Screenshot

Pjevač Isak Šabanović bio je proglašen apsolutnim favoritom u takmičenju Zvezde Granda od svog prvog nastupa kojim je oduševio i žiri i publiku.

Utoliko više je bilo iznenađenje kad je završio na drugom mjestu, ali još je manje očekivana njegova izjava koju je dao tokom emisije Jutro na TV Prva.

“Nijednog trenutka nisam požalio što sam drugi”, tvrdi Isak iako su svi vjerovali da teško žali za mjestom pobjednika. “Želio sam samo da uđem u to finale i mogu da kažem – bilo je na pošteno! Da je to bila odluka žirija, mogao bi neko i da nešto kaže, ovako, ne – tako je narod glasao”, objašnjava Isak.

Pjevač se raduje novoj pjesmi koju za njega piše mentor Dragan Milić Mili i najavljuje da će ona biti između balade i nešto brže pjesmice. Kaže da je od svog mentora naučio sve i da sada samo želi da krenu iz grada u grad jer mu nastupi pred publikom vraćaju energiju.

“Još nisam otišao u Bijelo Polje”, kaže sve popularniji Crnogorac, “ali dosad sam čuo samo riječi hvale. Čovjeku se pune i grudi i srce, lijepo je kad dođeš kući i tvoj te narod voli.”

Da li ima rivaliteta sa pobjednikom Mahirom Mulalićem?

“Sinoć smo se baš šalili na jednoj proslavi, pa sam mu rekao da bi mi bilo žao samo da smo dobijali stan”, kaže Isak. “Malo sam prigovarao i novinarima, rekao sam im – vi ste me urekli”, ne prestaje da se šali sve popularniji pjevač, piše “Lepa&Srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh