Estrada

Viki Miljković je sijala na finalu “Zvezda Granda”, a evo u kakvom izdanju je uslikana na aerodromu sutradan! Sada je pokazala svoje pravo lice

Viki Miljković je preksinoć dala sve od sebe da se u punom sjaju pojavi na finalu muzičkog talent šou-programa “Zvezde Granda”, u kom je već godinama unazad zaposlena kao stalni član žirija.

Viki Miljković - Expresstabloid.ba

Iako niko od njenih kandidata nije odnio pobjedu, pjevačica ih je svesrdno bodrila tokom cijele večeri, što i ne čudi jer je mjesecima unazad posvećivala sate i sate kako bi ih što je moguće bolje pripremila za svaki izlazak na scenu, prenosi “Novi“.

Kako snimanje sljedeće sezone počinje već u septembru tekuće godine, nije ni čudo što je Viki brže-bolje spakovala kofere i napustila Srbiju.

Miljkovićeva je otišla na Kipar sa porodicom, gdje se sastala sa kumom – folk divom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Kako je pjevačica izgledala na aerodromu možete pogledati na fotografiji ispod:

Viki Miljković – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh