Estrada

Rada i Haris pripremaju svadbu: Različiti običaji prave im probleme

Rada Manojlović i Haris Berković riješili su da stanu na ludi kamen, ali različiti običaji im već prave probleme.

Haris Berković i Rada Manojlović - Instagram

Pjevač Haris Berković je izgleda riješio da se ženi, pa je pitanje dana kada će zaprositi Radu Manojlović sa kojom je već neko vrijeme u ljubavnoj vezi. Međutim, problem se javio već na početku, a to su različiti običaji kojim pripada ovaj mladi par, pa ostaje pitanje gdje i na koji način će se svadba organizovati, prenosi Skandal.

Izvor je rekao da Haris jeste mlađi od Rade, ali da mu je postalo jasno da je vrijeme za svadbu i da do toga treba da dođe što prije.

– Pričao je sa Radom i ona je presretna, s tim što Haris ima u vidu da je Rada pravoslavne vjere i da će njen otac željeti da ispoštuju sve običaje u Četerežu, ali opet bi volio da se sve organizuje i u Bosni kod njega.

Kako je rečeno, Rada je Harisu rekla da ne brine ništa i da joj je najvažnije da svi budu sretni i zadovoljni, te da je najbolje rješenje da veselje bude u Beogradu gdje će svi biti ispoštovani, a Harisu svakako najviše znači to što sa Radom može da se dogovori oko svega, prenosi Express


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh