Estrada

“Srce moje milo, mnogo mi je žao!” Zlata potresena zbog smrti Novice Zdravkovića – evo po čemu će ga pamtiti

Vrijeme i mjesto sahrane još uvijek nije poznato!

Zlata potresena zbog smrti Novice Zdravkovića - Screenshot

Poznati pjevač Novica Zdravković preminuo je juče od posljedica višedecenijske borbe sa kancerom bešike. Pjevač je preminuo u KBC Zvezdara, a vijest o njegovoj smrti mnogi su primili sa nevjericom.

Vlasnik hitova “Splavovi” i “Ambis mog života” bio je poznat javnosti i kao mlađi brat legendarnog Tome Zdravkovića.

Novinari su stupili u kontakt sa pjevačicom Zlatom Petrović, koja je bila vidno potresena zbog Novičinog odlaska.

– Jao, sad sam se čula sa jednom koleginicom, ona mi je rekla, duša moja, srce moje milo, kako da mi ne bude žao. On je bio mnogo dobar čovjek, mi se sad nismo družili nešto mnogo privatno, ali uvijek kad god smo se sreli, gdje god, srdačno smo se pozdravili, on je imao tu neku milost i taj osmijeh njegov, mnogo je bio dobar čovjek. Nekako smo ga svi vezivali za Tomu, njih dvojica su bili paket. Šta drugo da vam kažem, mnogo mi je žao, nek mu je laka crna zemlja. Iako ne poznajem njegovu porodicu, upućujem im iskreno saučešće – rekla je Zlata.

Vrijeme i mjesto sahrane Novice Zdravkovića još uvijek nije poznato, piše “Pink“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh