Estrada

Evo ko je sin Novice Zdravkovića, bio u Parovima: Kroz suze je u rijalitiju pričao o očevoj bolesti

Pjevač narodne muzike i brat velikana Tome Zdravkove, Novica Zdravković, preminuo je sinoć u KBC “Zvezdara” nakon duge borbe sa bolešću.

Novica Zdravković - Screenshot

Gledaoci “Parova” pamte učešće pjevačevog sina, Dušana Zdravkovića, u ovom popularnom rijalitiju. Tada se i Novica redovno uključivao u program, pa čak i dolazio u vilu da bi posavjetovao sina, koji je, inače, krenuo očevim i stričevim stopama i takođe se bavi pjevanjem. Jedan od dirljivih trenutaka u rijalitiju “Parovi” nastupio je kada je Novica ušao u vilu i dao svom nasljedniku nekoliko savjeta, piše “Novi“.

– Uvijek da pjevaš one svoje dvije pjesme i nemoj da pretjeruješ u piću – rekao je Novica.

– Nikad nisam pretjerao – pravdao se Dušan.

– Jedino što mu zamjeram je što pije malo više. Nadam se da će sad da prestane – rekao je prilikom jednog uključenja Novica.

Dušan nije krio da je zabrinut zbog očevog zdravstvenog stanja.

– Moj otac se trenutno nalazi u bolnici, operisan je, zato mi je teško. Ne znam šta se dešava kod njega, zato mi je teško, inače mogu da se ne čujem sa njim dugo, samo da znam da je dobro – izjavio je jednom prilikom, kroz suze, u vili “Parova”.

Novica Zdravković – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh