Estrada

Kćerka Dunja je Mikija Đuričića skroz promijenila: Objavio slike s njom i mnogi komentarišu da je ista tata! A ovo je sve oduševilo

Miki Đuričić bivši učesnik “Zadruge”, iako svoju porodicu drži daleko od očiju javnosti, sa kćerkom Dunjom objavio je fotografiju na Fejsbuku i raznježio mnoge.

Miki Đuričić - Balasevizam.novi.ba

Naime, Miki je objavio fotografiju na kojoj u naručju nosi svoju mezimicu koja nije skidala osmijeh sa lica. Ova Mikijeva objava je oduševila njegove prijatelje na mrežama, pa su mu u komentarima pisali da je preslatka djevojčica i da liči na njega. Oduševilo ih je i to što su oboje obučeni u crveno.

Inače, Đuričićeva izabranica, sa kojom je dobio kćerku živi sa njim u porodičnoj kući u Kupinovu i ona je prosvjetni radnik, prenosi “Kurir“.

Miki Đuričić – Screenshot

Miki Đuričić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh