Estrada

SJEĆATE SE ŽELJKE JURIŠIĆ IZ “ZVEZDE GRANDA”? Sada je u polufinalu showa “Nikad nije kasno”: Velika transformacija, pogledajte kako sada izgleda (FOTO)

Iako je tek prošla u finale, Živinice se već spremaju za njenu pobjedu! Željka Jurišić otkriva da je sretna svojim plasmanom u emisiji ”Nikad nije kasno” ali da se pobjedi i ne nada.

Željka Jurišić - Screenshot: Youtube

– Sve kolege su jaki i dobri pjevači i polufinale je veliki uspjeh. Ljudi mi govore u mom kraju da ću pobjediti ali sam sretna i do ovdje što sam stigla. E sad, d ali ću biti prva ili deseta nije važno– kaže takmičarka.

Planove za vrijeme koje tek dolazi nakon finala još uvijek nema, ali je duet sa Šemsom ono što priželjkuje.

– Vežu me za nju da sam njena nasljednica ali ja bih rekla da ipak imam nešto svoje. I Šemsa zna da nas porede, jer mi se poznajemo iako se nismo dugo vidjele. Gledala me je dok sam bila u ”Zvezdama Granda” pa me je kritikovala jer biram teške pjesme, čak mi je i savjete davala šta da pjevam i slično– otkriva Željka.

Dokaz o njenom pjevačkom kvalitetu i tome da je kolege cijene jeste situacija koja joj se dogodila u Švicarskoj.

– Čovjek je došao tamo da pogodi svadbu a pošto Šemsa nije mogla da dođe, preporučila je mene da me uzmu za njenu zamjenu da pjevam – kaže Željka, piše “Novi“.

Željka Jurišić – Screenshot

Željka Jurišić – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh