Estrada

Nakon TRAGIČNOG GUBITKA BEBE, Dalila Dragojević se oglasila potresnim riječima

Rijaliti-zvijezda skuplja snagu!

Dalila Dragojević - Screenshot

Dalila Dragojević izgubila je bebu, a o tragičnom događaju obavijestila je pratioce na društvenoj mreži Instagram, piše “Srbija Danas“.

Uz neutješnu rijaliti-zvijezdu konstantno je njen suprug Dejan Dragojević kome se i javno zahvalila na poznatoj socijalnoj mreži.

– Volim te! Podrško moja najveća na svijetu! Sve smo faze prošli, proći ćemo i ovo! – istakla je Dalila, a pored toga se obratila i brojnim fanovima:

– Hvala svima na ogromnom broju poruka koje šaljete u znak podrške. Mnogo znači u ovakvim trenucima. Ne brinite, ja nisam žena koja pada. Stignu emocije, stigne svašta, nešto. Ali o ovom problemu ću pričati jasno i glasno, bez skrivanja. Mi smo žene i možemo sve – poentirala je Dragojevićka.

Pogledajte:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh