Estrada

Jelena Karleuša sinoć bez dlake na jeziku o Aci Lukasu: On žiri nazvao klovnovima, a evo šta mu je ona sada poručila – samo dok on čuje

Karleuša se osvrnula i na skorašnju izjavu Ace Lukasa, koji je rekao da su Zvezde Granda postale “šou za šest klovnova u žiriju”.

Jelena Karleuša i Aca Lukas - Kurir.rs

Pjevačica Jelena Karleuša zablistala je na promociji novog albuma njene koleginice Suzane Jovanović, a novinari su iskoristili priliku da popričaju sa njom o aktuelnim temama, piše Srbija Danas.

Jedna od njih bilo je i popularno takmičenje Zvezde Granda, u kojem je Karleuša već dugo član žirija. Komentarišući kandidate u Zvezdama Granda, ona je iznijela kritiku na račun svojih kolega iz žirija, koji se, kao i ona, nalaze u ulozi mentora kandidata.

Bilo mi je jako žao što su neki koji nisu zaslužili ostali samo zato što imaju mentore koji se prljavo bore. Mislim na one koji guraju svoje favorite i svoje kandidate, koji koriste poziciju mentora da bi prosperirali – rekla je Karleuša.

Karleuša se osvrnula i na skorašnju izjavu Ace Lukasa, koji je rekao da su Zvezde Granda postale “šou za šest klovnova u žiriju“.

Nama je najveći klon otišao. Aca je bio najveći klovn u toj ekipi. I otkad je on otišao, taj humor je nestao. Meni je žao zbog toga. Ja bih voljela da se on vrati. Onda bi šou bio kompletan. Nisam ironična. On više i ne zna s kim je u dobrim odnosima, a s kim nije. Ja mu ne uzimam za zlo, on je prosto takav. Ali, da mu ne bih poručivala šta mislim o njemu putem medija, ja ću to njemu reći kad ga vidim. Ako ga vidim… Mnogo je mali! Nizak. Ali kočoperan, kao i svi niski muškarci – rekla je pjevačica, a potom prokomentarisala i Lukasovu najavljenu autobiografsku knjigu.

Ja ću biti sigurno posebno poglavlje u njegovoj knjizi. Šalu na stranu, Aca je vrlo talentovan za pisanje. Ali često to koristi na pogrešan način, kao i ja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh