Estrada

UDALA SE ANA SEVIĆ! Održano TAJNO vjenčanje, okupila samo NAJBLIŽE!

Pokušala da sakrije!

Kurir - eksprestabloid

Pjevačica Ana Sević je prije dva dana sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podijelila vijest da je zaprošena, a sada se pojavila informacija da pjevačica nije bila baš potpuno iskrena u ovoj objavi.

Naime, Ana je pokušala da sakrije da je Danijelu Nedeljkoviću ustvari izgovorila sudbonosno “DA” prije dvije sedmice i udala se za njega.

Poznata pjevačica je izgovorila je sudbonosno “Da” i u Crkvi i u opštini, a slavlje je upriličeno u mjestu Provo, nadomak Šapca. Ona je željela da to bude za manji broj ljudi i potrudila se da sakrije od javnosti, ali nije uspjela u toj namjeri.

Podsjetimo, Ani je ovo drugi brak, a iz prvog braka sa pjevačem Darkom Lazićem ima kćerku Lorenu. Sevićeva je u jednom, intervjuu nedavno rekla da se neće zaustaviti na samo dvoje djece, ali da istu želju ima i Daniel, piše “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh