Estrada

“Pitala sam ga da li me vara, a on me je gađao” – Vesna 30 puta gledala Đoletov snimak s drugom ženom!

Pjevačica Vesna Đogani otkrila je da je i sama bila šokirana videom u kojem je prikazano da je suprug Đole Đogani vara.

Vesna Đogani - Screenshot

Prije mjesec dana je snimak na kojem je Đogani ljubio saradnicu preplavio Internet, a sada Vesna kaže da ga je gledala “30 puta“, ali i da je poljubac bio u obraz, a ne u usta i da je “sve montirano“.

Oblio me hladan znoj! Pomislila sam šta je, bre, ovo?! Đole je bio u studiju, pa sam izgorjela dok sam čekala da se vrati, jer sam pomislila da su se poljubili. Prvo mi je prolazilo kroz glavu ‘Ne, ne mogu da vjerujem da mi je ovo uradio’, a potom ‘Ma nema šanse, ne bi on to meni’, pa onad ‘Nikad ne reci nikad, ali da ima tajnu vezu ja bih to osjetila’. Ne bi mogao da laže da sjedi na dvije stolice, jer ne umije da laže, a da se ne spetlja“, rekla je Vesna i nastavila:

Kad je došao kući pitala sam ‘Da li imaš nešto da mi kažeš?’. Rekao mi je da nema. To mi je bilo dovoljno. Mada, šta ti je moć ubjeđivanja. Kada su na TV-u 30 puta vraćali taj poljubac rekla sam mu: ‘Koliko gladam, sada i ja vjerujem da te je poljubila’, a Đole uzeo novine da me gađa i kaže ‘Ti nisi normalna’“.

Vesna dodaje i da su je na društvenim mrežama nazivali svakakvim imenima jer je riješila da stane uz supruga, piše “Informer“.

Ispod svake objave mi stiže da sam glupo žensko, glupača… ali ne smatram da oni vrijeđaju mene, već da su to njihove frustracije i strahovi. Da me je Đole stvarno prevario ostavila bih ga, ja sam surova po tom pitanju, a i on ne bi ostao sa mnom da ima drugu“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh