Estrada

Sve je dao da postane popularna: Janin suprug s kojim je u braku 25 godina, krila ga je od javnosti (foto)

Pjevačica Jana Todorović, čije je pravo ime zapravo Dragana, važi za jednu od najtraženijih pjevačica u regionu.

Jana Todorović - Novi.ba

Ona godinama već radi i nastupa, a kako je ispričala u emisiji “Amidži šou”, odlučila je da promijeni ime kada se pojavila na našoj estradnoj sceni iz razloga što je tada bilo mnogo velikih zvijezda koje su imale isto ime kao i ona.

Pjevačica je davno priznala da joj nije bilo nimalo lako da postigne ono što je sada, a njeni roditelji su čak morali da prodaju traktor kako bi snimila pjesmu.

Međutim, njen život se potpuno promijenio kada je upoznala svog sadašnjeg supruga Ivana Todorovića. Kako je Jana oduvijek isticala, on je bio taj koji joj je mnogo pomagao i trudio se da njen talenat prikaže svijetu. Njih dvoje su u braku već 25 godina, vjenčali su se 1995. godine, a 2006. godine Jana se porodila u Las Vegasu i na svijet donijela njihovo prvo dijete – kćerku kojoj su dali ime Kristina Džulijen.

Ono što je interesantno jeste činjenica da Janin privatan život nikada nisu pratili skandali, te da ona zaista uživa u skladnom braku, a razlog za to je i što svoju kćerku i muža ne potencira u javnosti.

Njih dvoje su nedavno riješili da se oprobaju i u ugostiteljstvu, pa su otvorili restoran u Beogradu, a pjevačica, koju krase prirodne obline, nastupa četiri dana nedeljno i ne planira da stane.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh