Estrada

“Otac bije majku, a brat ga udara po glavi”: Seka Aleksić odrasla u siromaštvu, danas je sretna zbog jedne stvari

Strašna sjećanja kako brat udara oca po glavi da bi odbranio majku ni danas ne mogu da iščile…

Seka Aleksić - Facebook

Popularna pjevačica Seka Aleksić danas je srećna majka dva sina – Jakova i Jovana. Prvog je njen pokojni otac Milorad stigao da upozna, ali je preminuo prije rođenja mlađeg unuka. Kako Seka kaže, žao joj je zbog toga i danas se sa tugom sjeća svog odrastanja u siromaštvu.

“Otac je pio i tukao je majku”, ispričala je pjevačica u emisiji “Preživeli”. “Sjećam se kako brat skače na njega, uzima prvo što je našao pod rukom i počinje da ga udara po glavi”, opisala je Seka boreći se sa suzama.

“To su strašno stresne situacije i slike koje se nikad ne zaborave. Nikad se to ne briše iz glave”, rekla je Seka. Sretna je što je otac dočekao da vidi prvog unuka Jakova, ali je preminuo svega nekoliko sedmica nakon toga. O odnosu pjevačice i njenog oca često se pisalo u medijima, a neko vrijeme je kontakt među njima bio prekinut.

Zbog narušenih odnosa u porodici, za nju je od djetinjstva postojala samo majka ali to ne znači da nije pomagala ocu kad god je to bilo potrebno. Milorad je preminuo 2017. godine, a kako se ponegdje može pročitati, Seka je i tada bila uz njega.

“Kad roditelj premine, počinju da se vraćaju slike iz djetinjstva”, kaže Seka. “Majka me je sama odgajala, ali falio mi je tata. Nedostaje ta ljubav”, rekla je pjevačica. Seka je danas u sretnom braku, a ne propušta da naglasi koliko je njen suprug dobar roditelj i uvijek staje u njegovu zaštitu, piše “Lepa&Srećna“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh