Estrada

Duško Tošić brutalno prijetio novinarki: Nemoj da ti je*em mater, crijeva će ti se vući po Beogradu!

Prijetećim glasom rekao je “Hoćeš li sad da ti lupim šamar”, a kada sam mu odgovorila da ne želim da razgovaram s njim, nakon čega sam krenula nazad ka loži, on je stao ispred mene i prepriječio mi put, dodaje se u služnoj bilješci

Duško Tošić - SCsport.ba

Fudbaler Duško Tošić uputio je besprizorne prijetnje novinarki Srpskog telegrafa“ Zorici Radulović, otkriva Republika. Zbog straha koji je pretrpjela Radulović je protiv fudbalera podnijela prijavu Policijskoj upravi za Stari Grad Upravi kriminalističke policije.

– Nalazila sam se u VIP 2 loži iznad zapadne tribine, a nekih desetak minuta prije početka utakmice otišla sam u prostoriju ispred VIP galerije kako bih uzela vodu – stoji na početku prijave koju je novinarka „Srpskog telegrafa“ predala policiji.

Kako se dalje navodi u dokumentu koji je zaveden u MUP, nedugo zatim prišao joj je Tošić i obratio se uličarskim rječnikom.

– Prijetećim glasom rekao je “Hoćeš li sad da ti lupim šamar”, a kada sam mu odgovorila da ne želim da razgovaram s njim, nakon čega sam krenula nazad ka loži, on je stao ispred mene i prepriječio mi put – dodaje se u služnoj bilješci.

Međutim, Tošiću sve to nije bilo dovoljno, pa je nastavio sa prostačkim napadima i uvredama na račun naše novinarke.

– Preprečio mi je put vratima i zaurlao: “Nemoj da ti j***m mater, tri ekipe mogu sada da ti organizujem da te sačekaju poslije utakmice, crijeva će ti se vući po Beogradu, nemoj sada da se ja pozabavim tobom”. Nakon toga rekla sam mu da me ostavi na miru i da ću pozvati obezbjeđenje – kaže se u dokumentu koji je zvanično zaveden u policiji.

Organima gonjenja Radulović je otkrila i moguće motive za ovakvo, malo je reći, nedžentlmensko ponašanje fudbalera.

– Kada je izbila afera sa Jelenom Karleušom i Ognjenom Vranješom, a kako sam ja pisala o tome, pretpostavljam da je to jedan od razloga što mi je prišao i prijetio. To je sve što imam da izjavim – zaključuje se u službenoj bilješci.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh