Estrada

NAKON DISKVALIFIKACIJE IZ “ZVEZDE GRANDA” – IVAN RAJIĆ na Instagramu objavio lijepe vijesti i iznenadio fanove

Ivan Rajić je podigao veliku medijsku prašinu kada je objavio kako je diskvalifikovan iz “Zvezda Granda” iako je regularno prošao u naredni krug ovog muzičkog talent šou-programa.

Ivan Rajić - Screenshot

Ipak, mladi pjevač ne očajava nego ima velike planove, među kojima je i taj da okuša sreću na drugom velikom muzičkom takmičenju, piše “Novi“.

Ako ikada neko od mojih pratitelja bude u Kiseljaku ili u blizini, samo pišite. Uvijek imam vremena kada je druženje u pitanju pogotovo s osobama koje pružaju ovoliku podršku – poručio je Ivan uz fotografiju sa prijateljicom objavljenu na društvenim mrežama, a potom dodao:

Volio bih svakome reći svoju priču, svoje planove i razloge zašto ću uraditi nešto posebno. Pratite me pozorno, ovo je tek početak. Biti će mnogo toga na putu. Evrovizija? – poručio je roker, vjerovatno nadahnut pobjedom Italije na ovom takmičenju, čime se pokazalo da i rok numere imaju odličan prijem u šouu u kom uglavnom preovladava pop muzika.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh