Estrada

Učesnica zvezda granda smršala 80 kilograma, a sada mora na operaciju: Otkrila ko će platiti, svi su iznenađeni

Takmičarka Krstinja Todorović svojim fantastičnim izvedbama i vokalnim sposobnostima oduševila je mnoge i postala prava miljenica publike, a neki kažu da je sigurno i jedan od favorita za pobjedu u “Zvezdama Granda”.

Krstinja je od početka takmičenja, pa do sada uspjela da smrša neverovatnih 84 kilograma, a žiri joj je poručio da se pretvara u dobru ribu.

Međutim, kako bi je još više motivisao, Saša Popović joj je poručio da će on finansirati ovu operaciju, ako dođe do finala, a to se po svemu sudeći polako približava.

– Od početka, od kada sam prvi put došla u Grand pa do sada smršala sam 84 kilograma. Cilj mi je da skinem još nekih desetak kilograma, moža malo manje, ali još uvijek nemam jasnu sliku s obzirom da je višak kože prisutan i onda možda kad se odradi operacija, neće biti potrebno ni jedan kilogram da se skida, kad se koža utegne – rekla je ona i dodala:

– Operaciju ću odraditi nakon takmičernja, jer je oporavak dosta dug i jako težak, da ne bi rizikovali da se nešto ne daj bože iskomplikuje, onda ćemo to uraditi nakon takmičenja. Jedno veliko hvala Grand produkciji, mojoj mentorki Mariji i svima vama koji ste uvek uz mene.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh