Estrada

Duško Tošić sa kćerkama uz tasta: Jasan dokaz o odnosima u porodici Jelene Karleuše!

Jelena Kareluša u javnosti često priča o pokojnoj majci Divni i koliko joj je njena podrška značila o životu, ali rijetko spominje svog oca Dragana Karleušu.

Jelena Karleuša - Screenshot

Međutim, popularna pjevačica je sada iznenadila sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram novom fotografijom na kojoj su njen suprug Duško, kćerke Atina, Nika i njen tata.

JK je kišni dan iskoristila za posjetu ocu, a nema sumnje da je rijetko intiman trenutak pjevačice izazvao oduševljenje svih koji vole i prate njen rad.

Porodica Jelene Karleuše – Screenshot

Podsjetimo, Divna Karleuša, koja je u svoje vrijeme važila za najljepšu Beograđanku, sa 19 godina se udala za Dragana koji je u to vrijeme bio bubnjar. Roditelji popularne pjevačice su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živjeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Divna je o bivšem suprugu uvijek imala riječi hvale jer nikada nije zaboravila ljubav koju je na početku osjetila. Jelenina polubraća Ivan i Nikola pojavili su se u javnosti prvi put kad je pjevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem, prenosi “Srbija danas“.

– Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom ‘Pro arte’ baš na pjesmi ‘Lola’ i to je bilo mnogo prije njegove policijske karijere – ispričala je Jelena svojevremeno u muzičkom takmičenju “Zvezda Granda”,


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh