Estrada

TARU NE ŽELE OČIMA DA VIDE – KAKO IZGLEDAJU RODITELJI NENADA ALEKSIĆA ŠA: Ivana im je bila miljenica, a evo šta su uradili jučer

Tara Simov otišla je do stana Nenada Aleksića Ša na Novom Beogradu, što su zabilježile kamere “Paparaco lova”, a ovaj njen potez razbjesnio je reperove roditelje, koji su se odlučili na sljedeći korak.

Nenad Aleksić Ša sa suprugom - Screenshot

– Njegovi roditelji bili su šokirali kad su vidjeli da je otišla do stana u kom je Nenad do prošle godine živio sa suprugom Ivanom. Nisu mogli da vjeruju da se drznula da tako nešto uradi, iako je najavila da će otići u stan. Mislili su da od toga na kraju neće biti ništa, ali su se prevarili – navodi dobro obaviješteni izvor “Blica“, te nastavlja:

– Majka i otac su prelomili, pa su drugom sinu, Nenadovom bratu, jučer čim su vidjeli snimak, rekli da hitno promijeni bravu, jer ima ključeve. Žele da osiguraju da ona ne može da uđe u stan sve dok Ša ne izađe iz rijalitija. Oni su ljuti na Nenada. Koliko god on bio njihov sin, te bi mu oprostili mnoge stvari, Ivana im je bila miljenica. Obožavali su je. Ne mogu tako lako da pređu preko onoga što je uradio.

A evo kako izgledaju Nenadovi otac i majka:

Ša sa majkom – Društvene mreže

Ša sa ocem – Društvene mreže

 


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh