Estrada

Primio je Taru u kuću?! Nenadova porodica joj se ne javlja, a pomoć joj je pružio on – svi ga znate!

Kako će reper reagovati?

Tara Simov - Expresstabloid.ba

Tara Simov per par dana je diskvalifikovana iz rijaliti programa “Zadruga”, nekon što je polomila ogledalo, ugasila kamere i nanijela materijalnu štetu Velikom šefu, piše “Srbija Danas“.

U Bijelu kuću je ubrzo stiglo pismo da će biti podnijeta tužba protiv Tare u skladu sa njenim ugovorom, gdje će produkcija potraživati 50.000 eura zbog diskvalifikacije.

Njen ljubavnik, Nenad Aleksić Ša, je teško podnio njeno napuštanje rijalitija. Satima se gušio u suzama i niko od zadrugara nije mogao da ga smiri. Reper je apelovao na svog brata i prijatelje da joj pomognu da se snađe u spoljnom svijetu.

Ša je poručio bratu da joj otvori vrata njegovog doma, u kom je do skoro živio sa suprugom Ivanom Aleksić i da joj da njegovu kreditnu karticu kako bi mogla da kupuje hranu dok je on u rijalitiju.

Međutim, Tara je po izlasku iz rijalitija otkrila da se javila Nenadovoj porodici, ali da joj niko nije odgovorio na poruku. Sada je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju sa ocem Stefana Karića, Osmanom Karićem, i otkrila da joj je on pritekao u pomoć.

Tara Simov o Osman Karić – Screenshot

Pravi prijatelji se poznaju na muci. Hvala ti, Osmane – napisala je Tara uz nekoliko emotikona u obliku srca.

Mnogi su posumnjali da joj je on pružio dom, s obzirom na to da je ona izjavila da nema gdje trenutno da živi već da je par dana provela kod drugarice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh