Estrada

Šta je uradio od sebe? Andrija Milošević povećao usne?

Glumac Andrija Milošević nije odolio da ne proba hit filter uz pomoć kojeg izgleda kao da je odradio najsavremenije tretmane kod plastičnog hirurga.

Andrija Milošević - Screenshot

Očigledno je da se poznatom Crnogorcu ovaj novi program dopao čim je nastavio da ga koristi na svom Instagram profilu.

Andrija Milošević – Novi.ba

Milošević je u posljednjoj objavi ponovo nasmijao pratioce do suza, kada je sa efektom koji uvećava usne i ističe jagodice kao Svetozar Zokić Mućaćo ispričao anegdotu.

– Čeda i ja na moru i mi doručkovali i hoću da stavim račun na sobu. I dođe ovaj momak i pita me koje mi je ime, ja kažem Svetozar. On kaže: „Sveto, šta?“, Svetozar, nemoj da ti šta glavu slomije, jesi li čuo“, ispričao je u svom stilu Milošević u video snimku.

Komentari i lajkovi korisnika Instagram aplikacije samo su se nizali.

„Hvala ti što postojiš, mi tebe familijarno obožavamo“, „Kakva si ti legenda, čovječe“, „Pa ovo je presmiješno“, Mućaćo. je l’ to botoks ili si uradio usne“, „Pa ti si haos, kakva transformacija“, Gledam ovo sto puta i ne mogu da se nagledam“, „Koji si ti car“, samo su neki od brojnih komentara, prenosi “Nova“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh