Estrada

Zbog ove fotografije Kristijana Golubovića privode u policiju: Slikao se sa Veljom Nevoljom na stadionu Partizana

Golobradi Velja i Kristijan bez naočara, antologijska fotografija, zbog koje će Golubović morati da napusti “Zadrugu” u pratnji policije

Kurir je došao u posjed fotografije na kojoj se vidi Kristijan Golubović sa mladim, tada slabo poznatim navijačem Partizana, Veljkom Belivukom, poznatijim kao Velja Nevolja.

Njih dvojica, veteran kriminalne scene devedesetih i mlada nada beogradskog podzemlja, a kasnije Krvnik iz Ritopeka, fotografisali su se sa još jednim mladićem na terenu fudbalskog kluba Partizan.

Golobradi Velja i Kristijan bez naočara, antologijska fotografija, zbog koje će Golubović morati da napusti “Zadrugu” u pratnji policije i uputi se u bazu Službe za organizovani kriminal u Makišu.

Fotografija je nastala najverovatnije prije više od pola decenije, ali od tada se mnogo promijenilo i uloge su zamijenjene.

Kristijana, koji je više puta osuđivan zbog trgovine narkoticima, policija će ga ispitati na okolnosti njegovog poznanstva, ali i moguće “poslovne” saradnje sa Veljkom Belivukom koji je tada bio član ekipe Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi, nekadašnjeg vođe navijača “Partizana”:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh