Estrada

Otkriveno ko je ljubavnica Đoleta Đoganija: Varao Vesnu sa dugogodišnjom porodičnom prijateljicom?

Oglasio se i član porodice…

Đole i Vesna Đogani - Instagram

Densera Đoleta Đoganija kamera emisije “Paparaco lov” uhvatila je u trenutku dok je u kolima razmjenjivao nježnosti s nepoznatom ženskom osobom.

Prema saznanjima, u pitanju je žena koju Đole poznaje preko 20 godina.

– Njih dvoje se znaju preko 20 godina i ona vodi Đoletove poslove, tačnije sve što je vezano za njihovu muzičku grupu. Jedno je vrijeme radila dizajn za CD omote. Oni su dugogodišnji porodični prijatelji – kaže dobro obaviješten izvor.

Đoletov bratanac Baki B3 tvrdi da je Đole porodičan čovjek.

– Ma meni je sve ovo smiješno znam da je Đole jako ozbiljan i porodičan čovjek, a osoba sa kojom ga mediji povezuju je dugogodišnji porodični prijatelj – proučuje kratko.

Podsjetimo, Vesna, koja se dosad nije oglašavala za medije, za to vrijeme bila je aktivna na društvenim mrežama, te je tako na Tik toku objavila video na kojem pleše u centru Beograda i sve vrijeme je nasmijana, prenosi “Blic“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh