Estrada

Ovako izgleda stan u kojem žive Vesna i Đole Đogani, zavirite u unutrašnjost: Prostrana dnevna soba, velika terasa, minimalno uređeno

Dok mediji bruje o prevari densera, pronašli smo slike doma u kojem Đogani živi sa Vesnom i njihovo dvoje djece…

Đole Đogani - SrbijaDanas.com

Vesna i Đole Đogani žive u ogromnom stanu u kom dominiraju svijetle boje, a primat je na bež boji, koja je prisutna kako na zidovima, tako i u boji namještaja, prenosi “Novi“.

Vesna i Đole često objavljuju fotografije i snimke na društvene mreže iz svog luksuzno opremljenog stana.

Kako su ranije izjavljivali, oni su željeli da njihov dom odiše prostranošću i prozračnošću, te su se trudili da ga minimalno urede.

U stanu postoji samo jedan zid na kojem se nalaze police gdje su smještene knjige, ali i dostignuća koja su postigli tokom postojanja grupe “Đogani”.

Dnevna soba ima izlaz na veliku terasu koja ima nevjerovatan pogled na grad, te bi sigurno svi voljeli da mogu barem na trenutak tamo da se nađu.

Ovako izgleda stan u kojem žive Vesna i Đole Đogani – Screenshot

Ovako izgleda stan u kojem žive Vesna i Đole Đogani – Screenshot

Ovako izgleda stan u kojem žive Vesna i Đole Đogani – Screenshot


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh