Estrada

Željko Šašić i Sonja se pomirili, a Lukas na to ima brutalan komentar!

Pjevač otkrio da se pomirio sa bivšom suprugom.

Željko Šašić i Sonja Vuksanović - Kurir.rs

Željko Šašić nije skrivao da mu je teško pao razvod od supruge Sonje, koja se nakon toga udala za njegovog kolegu Acu Lukasa.

“Prošlo je mnogo godina, a ja ponekad i dalje patim zbog razvoda od Sonje! Ne kažem da je to sad neka velika tuga, ali nekako osjetim žal zbog toga što smo se rastali. Čovjek uvijek žali zbog nečeg lijepog što se završilo. To je i normalno. Koliko god da se ljudi udalje jedni od drugih poslije braka, ipak im ostaje zajednička prošlost. Ako me pitate da li je i dalje volim, odgovor je ne, ali svakako da često pomislim na ženu sa kojom sam proveo jedan dio života”, izjavio je pjevač svojevremno koji je sada otkrio da se sa bivšom suprugom pomirio.

“Sonja i ja smo se razveli prije više od deset godina i svašta se pisalo na ovu temu. Jedno vrijeme nismo bili ni u kakvom odnosu, nismo komunicirali, prosto za time nije bilo potrebe. Sada smo se pomirili, možete i da je pozovete da je pozdravite od mene! Mada, vjerujem da će ona da slaže i da kaže da to nije istina. Uvijek mogu da sjednem na piće s njom, nikad nisam imao s tim problem. Bivši supružnici uvijek treba da budu u dobrim odnosima, ne vidim razlog da ne bude tako. Svakako na mom emotivnom planu se nešto drugo dešava, uvijek ima neke akcije, sve je u redu, ne treba da brinete”, rekao je Željko za “Srpski telegraf” kroz smijeh.

Na ovu izjavu reagovao je i Aca Lukas koji je, u najmanju ruku, bio šokiran onim što je čuo.

“Šašić je smiješan, on je zblajznuo skroz, pukao je načisto! Zašto bi Sonja krila od mene da se pomirila s njim? Zvao sam je sada da joj ispričam šta je rekao, ona mi kaže da će mu baciti bombu. Morao sam da je pozovem da joj upropastim dan, znam da se oko takvih stvari nervira kad joj pomenem bivšeg”, rekao je Aca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh