Estrada

Oglasio se Darko Lazić nakon požara na očevom grobu – Otkrio šta se zapravo dogodilo

Darko Lazić oglasio se nakon što je zapaljen grob njegovog oca Milana Lazića, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Darko Lazić oglasio se nakon što je zapaljen grob njegovog oca Milana Lazića, koji je preminuo u decembru prošle godine.

Grobno mjesto na groblju u Brestaču gotovo je u potpunosti spaljeno, vatra je uništila okvir sa veštačkom travom, ali i donji dio nadgrobnog krsta, dok su vijenci koji tu stoje od decembra, kada je Milan sahranjen, nezahvaćeni vatrom.

Pjevač sada kaže da je do požara došlo kada je njegova baba zapalila svijeću pored groba.

– Baba je zaplila svijeću i ostavila je da gori, a pošto je to vještačka trava došlo je do manjeg požara – rekao je Lazić za “Alo!“.

Podsjetimo, Milan Lazić preminuo je u decembru 2020. godine, nakon komplikacija koje su uslijedile poslije operacije smanjenja želuca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh