Estrada

Saša Popović zvao hitnu pomoć! Drama na snimanju “Zvezda Granda” zbog Dinče – pao u nesvijest!

Pjevač podijelio anegdotu sa publikom!

Milan Dinčić Dinča - Screenshot

Pjevač Milan Dinčić Dinča gostovao je u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i tom prilikom pohvalio je sve učesnike koji se takmiče u aktuelnoj sezoni “Zvezda Granda”.

Dinča je evocirao uspomene, te se prisjetio kako je izgledalo njegovo učešće u pomenutom takmičenju. Otkrio je da je tokom takmičenja imao nevjerovatno veliku tremu, te da je nekoliko puta čak padao i u nesvijest.

On je kroz osmijeh podelio sa publikom da je Saša Popović zbog njega pozvao Hitnu pomoć, koja je sve vrijeme tu bila dežurna. Ova njegova izjava nasmijala sve prisutne u studiju.

Nije bilo lako, a Dinča je sada postao pjevač sa sjajnom karijerom, te je mnogo sreće u daljem takmičenju poželio kandidatima koji se sada takmiče, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh