Estrada

Marija i Mili PRETURALI po Jeleninoj TORBI, a kada su vidjeli OVO nisu prestali da se smiju

Poznato je da su članovi žirija u takmičenju ”Zvezde Granda” uvek spremni na razne poduhvate, šalu i smeh, ali niko nije očekivao da će početi da preturaju jedni drugima po torbama.

Upravo to se dogodilo na snimanju emisije koju gledate sutra na kanalu Prve televizije, kada su Marija i Mili, da li iz zezanja ili nekog revolta otvorili skupu torbicu Jelene Karleuše.

Po snimcima bi se reklo da JK ne nosi mnogo toga sa sobom, te je torbu napunila papirima kako bi izgledala veće, što je sve dovelo do suza, ali ono čega su se Mara i Mili dokopali bili su četka za kosu i puder za lice.

Marija se zalizivala četkom neko vreme, dok je Mili tapkao puder po svom licu, a svi prisutni umirali su od smeha, čak i sama Jelena.

Video pogledajte ovdje – https://www.instagram.com/p/COQhigdpHuV/

U jednom momentu, Mili je čak hteo da baci Karleušinu torbu na scenu, ali od te ideje odustao pa je vratio na svoje mesto, prenosi Grand


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh