Estrada

Mediji javljaju, Darko Lazić upao u kuću Marininih roditelja: Oglasile se komšije, evo šta se desilo!

Prije neku noć u domu porodice Gagić u Pećincima dogodila se prava drama kada je Darko Lazić banuo i počeo da se svađa sa vjerenicom Marinom i njenom majkom.

Darko i Marina - Screenshot

Tom prilikom, kako kaže izvor Kurira, došlo je do ozbiljnog verbalnog okršaja između doskorašnjeg para, kada se umiješala i pjevačeva tašta u namjeri da zaštiti svoju kćerku. Darko je tada počeo da psuje i da viče na njih dvije, nakon čega je bijesno napustio kuću Gagića, ali je nastavio da zove Marinu i da je ubjeđuje da se pomire. Ona, navodno, nema namjeru da pređe preko ovoga jer nije prvi put da njih dvoje imaju probleme koji se završavaju svađama i prepirkama. Kako je objasnio naš sagovornik, glavni razlog za sukobe između njih dvoje jeste Darkovo ponašanje, odnosno to što je često odsutan od kuće i ne javlja se svojoj vjerenici po nekoliko dana.

Kurir je juče bio u Pećincima, gdje žive Marinini roditelji, a kod kojih se ona vratila nakon što je napustila pjevača, i na licu mjesta smo čuli potvrdu da se dogodio skandal prije nekoliko dana u porodici Gagić.

Čuo sam neku galamu prije nekoliko večeri iz njihove kuće. Darko je vozio pijan noćima, iako, koliko znam ima zabranu da vozi auto. Svi po selu pričaju da Marina neće da se pomiri sa Darkom, da je definitivno završila s njim. Koliko znam, ona je kod njenih roditelja već dva mjeseca – rekao je jedan od komšija Gagića, a sličnu priču čuli smo od još jedne mještanke Pećinaca koja poznaje Marininu porodicu.

Pričaju svi da je bio skandal. Da je Darko došao bijesan i da se drao, psovao je i Marinu i njenu majku. Inače se priča po Pećincima da je i ranije znao da vrijeđa taštu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh