Estrada

Definitivno nastavila dalje – Marina ovako provodi vrijeme kod roditelja u Pećincima, a o odnosu sa Darkom ima jasnu poruku

Marina Gagić nakon što se posvađala sa Darkom Lazićem, boravi u kući svojih roditelja u Pećincima zajedno sa sinom Aleksejem.

Marina Gagić i Darko Lazić - Expresstabloid.ba

Ekipa Kurira danas ju je uslikala kako šeta ulicom, Marina nije željela da priča o novonastaloj situaciji i problemima koje ima sa pjevačem.

Marina Gagić – Kurir.rs

Ljubazno je poručila da ide na trening u Pećince, kao i to da sve što ima veze sa njihovom sitacijom u javnosti treba da govori samo Darko.

Podsjetimo, spekulacije o rastanku potvrdilo je i to što Marina više ne prati Darka na društvenoj mreži Instagram, kao i činjenica da je obrisala sve fotografije sa njim. Ovim povodom oglasila i sama Marina, ali i pjevačeva majka Branka za “Blic“, dok je Darko potvrdio da se posvađao sa Gagićevom.

– Ja više ne pripadam javnom svijetu. Nemam komentar na spekulacije, toliko od mene. Ne želim ni da potvrdim, ni da demantujem napise – rekla je tada Marina Gagić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh