Estrada

ACA LUKAS ŽESTOKO OSUO PO ONIMA KOJI NEĆE DA SE VAKCINIŠU: Djevojke se plaše da neće RAĐATI, a imale su 11 abortusa! KO JE LUD!?

Aca Lukas šokiran je što neke žene neće da se vakcinišu jer se boje da će im to uticati na plodnost, a do sada su više puta abortirale.

Aca Lukas - Kurir.rs

Folker, koji se u februaru pelcovao kineskom vakcinom, ogorčen je na antivaksere, za koje tvrdi da namerno šire strah i paniku među ljudima. piš e”Kurir

“Slušam teorije zavere koje kruže da ‘ako se vakcinišeš nećeš moći da imaš decu’. Potpuna budalaština! Znam devojke koje su do sada imale 11 abortusa, a sada odbijaju vakcinu jer se boje da neće moći da rađaju?! Pa čekaj, ko je ovde lud?”, pita se Lukas na početku razgovora i nastavlja paljbu po antivakserima:

“Svi oni imaju interes da pričaju te gluposti. Jedni su politički motivisani, drugi su budale, treći su u sekti… Ali tek ne mogu da shvatim ljude koji potpadaju pod njihov uticaj. Ja bih im postavio nekoliko pitanja: Koliko imaš godina? Koliko puta si bio bolestan? Je l’ ti doktor dao da piješ lek? Jel’ si ozdravio? Jesi. Otkud znaš da li je taj lek koji si primio bio ispitan?”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh