Estrada

Prva izjava sestre tragično stradalog takmičara ‘Zvezda Granda’: Od njenih riječi hvata jeza

Ovogodišnji učesnik popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda”, Momir Lukovac, nažalost digao je ruku na sebe u utorak. Ubio se, prema policijskom izvještaju očevim pištoljem u stanu svoje zaručnice.

Momir Lukovac - Screenshot

Imao je samo 24 godine, a razlozi ove velike tragedije još nisu poznati. Inače, Momir je rodom iz Banje Luke, a živio je u Podgorici. U posljednje se vrijeme hvalio prijateljima da će na ljeto prirediti vjenčanje sa svojom zaručnicom.

Povodom ovog slučaja oglasili su se neki članovi žirija. Jelena Karleuša na svom Instagram profilu dijelila je njegov nastup od prije 2 mjeseca kad mu je rekla da se vidi da je dobra duša, duhovit, opušten, razdragan… Sve to ekipi Senzacije potvrđuje i njegova sestra Olivera i dodaje da je imala najboljeg brata na svijetu, te da nikad nije imao nikakav problem, niti se kome zamjerio, niti je kome ostao dužan. Neobjašnjivo joj je ovo što se desilo.

Ona je i na svom Instagram nalogu uz fotografiju sa njim napisala: Sunce moje, dušo moja, zašto? Ljuta sam na tebe jako. Ti si mene hrabrio za sve, a šta si ti ovo meni uradio? Ne vjerujem ne prihvatam i nikad neću moći.

Jučer je uz dio njegovog nastupa iz Zvezda Granda ono što osjeća opisala riječima „Ne daj Bože nikome ovu bol“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh