Estrada

Severina danas slavi rođendan, čestitke pristižu sa svih strana, a Igor se oglasio ovom porukom nikom nije jasno šta se dešava!

Pjevačica Severina Kojić danas slavi rođendan. Juče je se veoma emotivnom porukom oprostila od stare i dočekala novi rođendan. Pjevačica je tom prilikom istakla da se nada da su loše stvari iza nje i da je od sada čekaju dobre.

Severina Kojić - Instagram

Danas je na storiju objavila čestitke koje su joj uputili kolege, saradnici, prijatelji i ostali ljudi koji su željeli da joj se obrate povodom ovoga. Ona je repostovala njihove objave.

Ipak, kao što je poznato Severina još uvijek nije zvanično razvedena od Igora Kojića, sa kojim podsjećamo ne živi Duže od godinu dana. Prošle godine joj je on čestitao rođendan na Instagramu, a ove godine je izgleda čestitka izostala, bar kada je riječ o javnom čestitanju.

Na njegovom profilu juče je objavljen snimak dečaka koji govori o tome šta je suština života i koje vještine treba praktikovati.

– Djeca znaju šta je suština, djeca znaju najbolje – napisao je u opisu videa, a prije nekoliko dana takođe je objavio fotografiju na kojoj je pozirao ispred gomile saobraćajnih oznaka.
– Bože, daj mi znak – napisao je u opisu. Na šta je precizno mislio, ostaje nepoznato, a sudeći po dosadašnjem razvoju situacije i ovaj Severinin rođendan, neće provesti zajedno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh