Estrada

Milici Todorović nakon operacije totalno unakažen nos: Pjevačica uslikana kada se nije nadala i zgranula javnost prizorom!

Mlada pjevačica Milica Todorović koju narod obožava otkako se pojavila na estradnom nebu nedavno se podvrgla korekciji nosa.

Milica Todorović - espreso

Naime, Milica se odlučila na ovaj korak zbog kako ona kaže zdravstvenog razloga koji je joj je u velikoj mjeri ometao karijeru. Tvrdila je da se podvrgla ovoj operaciji jer je imala problem sa devijacijom i sinusima, a ne zbog toga što se priklonila trendu starleta i estradnjaka koji svako malo sjeckaju noseve zbog estetike.

Novim nosićem je ponosno pozirala i šepurila se gdje god se pojavljivala, ali sad je isplivala fotka koja je do te mjere jeziva, da se svi pitaju da li je operacija zaista uspjela kako treba.

Naime, na slikama je pravila čudne grimase dok se smijala te je bilo više nego evidentno da joj se pri svakom pokretu smežura samo jedna strana nosa te da izgleda jako unakaženo i deformisano. prenosi “Ekskluziva“.

Milica – Ekskluziva


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh