Estrada

PREKRŠILA STROGO PRAVILO U ZVEZDAMA GRANDA: Kandidatkinja za dlaku izbjegla diskvalifikaciju, Popović je OPOMENUO!

Takmičarka Zorja Pajić napravila je pometnju u muzičkom takmičenju kada je članica žirija otkrila da ih je kandidatkinja komentarisala na svom blogu.

Nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”, koja je izbačena zbog poruka koje je objavljivala na svom Instagram storiju, mnogi su pomislili da će se Zorji dogoditi isto, ali je Saša Popović rekao svoje.

“Produkcija je Zorji tražila da obriše vlog sa Jutjuba u kom je komentarisala članove žirija. To nije smela da radi”, istakao je Saša, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Kneževićeve, dobro prošla, jer ih nije vređala, ali je komentarisala njihov način rada.

Podsetimo, Popović ima oštar stav kad je reč o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o “Zvezdama Granda”. U prvom obraćanju u medijima nakon Vanjine diskvalifikacije, on je rekao kako takmičari ne treba da se ponašaju, prenosi kurir.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh