Estrada

Sanja Kužet u naručju takmičara, žiri se umalo rasplakao: U zavodljivom izdanju zapalila Grand!

Novo provokativno izdanje Sanje Kužet zapalilo je društvene mreže, ali i oduševilo sve gledaoce muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” već na početku večerašnje emisije, kada je zaigrala na sceni sa takmičarem.

Veliki dekolte i haljina skroz pripijena uz tijelo istakli su sve atribute lijepe voditeljice, koja je ponovo privukla pažnju svojim izgledom.

Prvi takmičar imao je tu čast da sa Sanjom zaigra na sceni uz baladu “Lutka”, koju svi obožavamo, a žiri je bio oduševljen onim što je gledao nekoliko minuta na sceni.

Zgodna Sanja, romantična atmosfera i stiskavac uz taktove “Lutko, ja sam riješen da večno s tobom plešem” umalo su rasplakali i Mariju Šerifović, Jelenu Karleušu i Đorđa Davida, ali i sve ostale članove žirija koje su ovi momenti skroz raznježili.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh