Estrada

Još jedna diskvalifikacija u Zvezdama Granda? Takmičarka snimila video o Vanji Knežević: Šta je rekla, Popović u emisiji otkrio

Zorja Pajić ima svoj vlog na Jutjubu, a u jednom od brojnih videa komentarisala je rad članova žirija ovog takmičenja.

Saša Popović - Kurir.rs

Mnogima još nisu zacijelile rane nakon diskvalifikacije Vanje Knežević iz “Zvezda Granda”, koja je izbačena zbog poruka koje je objavljivala na svom Instagram storiju, a takmičarka Zorja Pajić ovog puta se izvukla da ne prođe isto.

Iako nije negativno pominjala članove žirija, kao što je to bio nesmotreni slučaj sa Vanjom, Zorja je u svom vlogu koji vodi na Jutjubu govorila o njima, što se nije dopalo Saši Popoviću. On ju je otvoreno opomenuo u emisiji i zatražio čak da obriše pomenuti video.

Zorja Pajić – Screenshot

– Produkcija je Zorji tražila da obriše vlog sa Jutjuba u kom je komentarisala članove žirija. To nije smjela da radi – istakao je Saša, uz napomenu da Pajićeva nije bila upućena u ovo pravilo. Takmičarka je, za razliku od Kneževićeve, dobro prošla, jer ih nije vrijeđala, ali je komentarisala njihov način rada.

Pajićeva je dosphela u središte interesovanja domaće javnosti kada je objelodanjeno da je njen djever glumac Milan Jelen Pajić, koga je domaća publika zavoljela u ostvarenjima kao poput filmova i serija “Parada”, “Nepobedivo srce”, “Vojna akademija”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”… Nju na Instagramu prati skoro 24 hiljade ljudi, dok jedan vlog ima i skoro 300 hiljada pregleda.

Podsjetimo, Popović ima oštar stav kad je riječ o učesnicima takmičenja, te kategorično smatra da na društvenim mrežama ne treba da iznose svoje stavove o “Zvezdama Granda”. U prvom obraćanju u medijima nakon Vanjine diskvalifikacije, on je rekao kako takmičari ne treba da se ponašaju.

– Emisija „Zvezde Granda” je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje. Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i neistinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu. Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica. Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije „share”, „repost” i „retweet”, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija – navedeno je između ostalog u Grandovom saopštenju, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh